Over ons

Wij zijn al 20 jaar Eureka Cursussen! Wij zijn Fred van der Meer en Barry Verdel én het team van experts dat we in de jaren om ons heen hebben verzameld. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen blij worden van kennis en kennisontwikkeling. Met up-to-date kennis in huis werken jouw medewerkers namelijk slimmer en efficiënter. Daar wordt jouw team én organisatie blij van!

Kennis delen

Fred van der Meer geeft al zijn hele leven trainingen. Tussen Wordperfect en Microsoft 365 is er veel gebeurd, maar de manier van kennis overdragen blijft hetzelfde. Al zijn online trainingen natuurlijk wel echt iets van de laatste jaren. Fred zijn passie ligt in het delen van kennis en het verder helpen van gebruikers achter de computer.

Barry Verdel is samen met Fred Eureka Cursussen gestart. Hij merkte binnen zijn ICT-bedrijf dat zijn techneuten de mooiste oplossingen konden faciliteren, maar dat de gebruiker de werking van systemen niet altijd zo vanzelfsprekend vond. Zodra het ICT-bedrijf de oplossing werkend heeft opgeleverd, gaat Eureka Cursussen verder door de gebruikers te trainen.

Eureka Cursussen luistert naar jou als cursist, manager of ondernemer. Welke kennis heb jij nodig? Welk deel van het bedrijfsproces wil je automatiseren? Welk team mist de benodigde kennis en welk budget wil je gebruiken om die kennis te vergroten?

We helpen jou graag met je vragen van vandaag. Echt succesvol is de samenwerking als we een partnership aangaan voor langere tijd. Dan helpen we jou en jouw team écht vooruit.

Drinken we binnenkort een kopje koffie?

Fred en Barry

Fred van der Meer

Barry Verdel

Verkoop en advies
06 28422745 | barry@verdel.nl